058 - 267 40 49 - 06 - 52 63 06 17Contact

Herman Leusman, loopbaanprofessional, coach en trainer in persoonlijke effectiviteit, assessor en acteur.

Over Passiebility en mijzelf


Alle producten die ik hier aanbied hebben eigenlijk één en dezelfde noemer: Vitaliteit. Als je weet wat je zinvol vindt en die doelen en uitgangspunten koppelt aan jouw vaardigheden loopt al je energie dezelfde kant op.
Handig als het goed gaat: Door je bewust te zijn van jezelf en je eigen belangen kun je met de veranderingen in je omgeving meebewegen en zo je eigen belangen vormgeven zonder grote conflicten. Al werkende in interactie met jouw omgeving.
Weten wat je kunt en wilt is ook de basis om fit te blijven in je werk. Veel mensen die ik ontmoette doen wel van alles maar hebben weinig zicht op hun persoonlijke ‘wensenlijstje’. Dat lijstje vormt de basis voor loopbaanzelfsturing.
En als je je wensen wel kent maar het lukt je (nog?) niet om het te verwezenlijken? Dan is coaching een mogelijkheid. Hoe laat je jouw idee landen?
Outplacement, het vak waarmee ik ruim 20 jaar ervaring heb opgedaan is in feite de optelsom van deze zaken: Wat wil ik en wat kan ik en hoe kan ik dat omzetten in productieve arbeid? Wie zit erop mij te wachten en hoe plooi ik mijn omgeving zó dat ik deze mensen ontmoet? 

Passiebility 

Passiebility is een samentrekking van ‘passie’ en ‘ability’. Passie duidt op de geest, het concept, het idee. Ability, mogelijkheid, gaat over het laten landen van de passie, het vormgeven ervan, in de praktijk. Acties en werk die voortkomen uit een diepe betekenis of verlangen zijn geïnspireerd en zullen anderen inspireren mits ze vorm krijgen in de alledaagse realiteit. 

Hemelbestormend, met beide voeten op de grond, dat is hoe ik wil leven

Ligt er iets in de schappen dat u kan helpen?Neem vrijblijvend contact op