058 - 267 40 49 - 06 - 52 63 06 17Contact

Herman Leusman, loopbaanprofessional, coach en trainer in persoonlijke effectiviteit, assessor en acteur.

Persoonlijk loopbaanplan

Het loopt lekker in je nieuwe baan? Jij blij, je baas blij. Bedenk dat geluk in je werk niet als vanzelf bij je blijft. Want de eisen van je werk zullen veranderen. En jouw voorkeuren zullen veranderen. Juist nu het goed met je gaat is een prima moment om te investeren in je toekomst. Hoe? Dat hangt helemaal van jou af. De wereld ligt open, er zijn vele mogelijkheden. Ontdek welke daarvan logisch bij jouw wensen en voorkeuren passen. Maak een loopbaanplan en bespreek met je leidinggevende hoe hij jou daarbij kan ondersteunen.

werkplezierFit-scan en actieplan

Je bent goed in je werk. Maar het sprankelt niet meer zoals vroeger? De ‘gevoelslengte’ van de werkdag neemt alsmaar toe? Op verjaardagen heb je vaak gezegd dat ‘als het werk niet meer bevalt’ je vertrekt. Maar je zit er nog. Maak de fit-scan en kom erachter wat in je baan (nog wel) waardevol is en wat je zou willen veranderen. En maak een plan hoe je daarmee om zou willen gaan. Dat plan is de basis voor een gesprek met je werkgever. Als jij dat wilt.

Coaching

Het werk is niet meer wat het was. De inspiratie is veranderd in routine.  Ga op zoek naar je inspiratiebronnen. Kijk wat er mogelijk is om je huidige baan naar je hand te zetten. En maak een plan hoe je je doelen en belangen veilig kunt stellen. In je huidige baan. Of daarbuiten.

Outplacement

Kun je niet verder in je huidige baan? Of mag je niet verder van je baas? Geen nood. De afgelopen jaren begeleidde ik vele mensen, ook in de zogenaamde risicocategorieën (50+, gehandicapt, burnout e.d.) met succes naar ander werk. Laat je in dit ingewikkelde proces bij de hand nemen door iemand die samen met je een plan opstelt en je helpt de toegangsbarrières in de arbeidsmarkt te overwinnen. 
 

Ligt er iets in de schappen dat u kan helpen?Neem vrijblijvend contact op