058 - 267 40 49 - 06 - 52 63 06 17Contact

Herman Leusman, loopbaanprofessional, coach en trainer in persoonlijke effectiviteit, assessor en acteur.

Persoonlijk loopbaanplan

Wie zijn uw ‘stars’? En hebben die het naar hun zin bij u? Bemoeit u zich actief met hun loopbaan en ontwikkelt die zich naar hun wensen? Kijkt u en uw medewerker daarbij verder dan alleen geld? Bent u bang dat investeringen in opleidingen straks aan de concurrent toevallen? Preventief opstellen van een persoonlijk loopbaanplan kan richting geven aan deze zaken en voorkomen dat u voor onaangename verrassingen komt te staan.

Fit-scan en actieplan

Wat hebben mensen nodig om ‘fit’ te blijven? Om na jaren opgebouwde ervaring met energie het werk te blijven doen alsof het de eerste werkdag is. Een scan van voldoening gevende elementen en functietaken die op kracht worden gedaan levert het antwoord. Op basis daarvan maakt de werknemer een plan dat als basis dient voor een ontwikkelingsgesprek met de werkgever.

Coaching 

wat wil ik nouAls iemand niet zo goed functioneert kan dat heel verschillende oorzaken hebben. Door op zoek te gaan wat iemand wèl kan is er vaak op weg uit zo’n impasse. Coaching kan hier uitkomst bieden: Krijg zicht op oorzaken en schep daarmee de kans op verandering van de situatie. Want is in zo’n situatie niet voor zowel werknemer als werkgever bijna elke verandering een verbetering?

Outplacement en ontslagbemiddeling

U hebt al het één en ander geprobeerd, maar niks lijkt te werken? En u wilt van uw medewerker af. Een schikking is meestal zekerder dan een gang naar de rechter. En zowel voor uw medewerker als uzelf geeft dat de minste kans op reputatieschade. Als een medewerker die gedwongen moet vertrekken elders nieuw werk vindt is dat niet alleen voor u en de medewerker van belang: Aan de mensen die voor u blijven werken wordt ook duidelijk dat hun continuïteit ook uw zorg is. 


 

Ligt er iets in de schappen dat u kan helpen?Neem vrijblijvend contact op